Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

Η Καλύτερη Υπηρεσία

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι, ενώ άλλες εταιρείες απομακρύνονται από την προσωπική εξυπηρέτηση και βασίζονται στην τεχνολογία για να επικοινωνούν με τους πελάτες, χαιρετίζουμε την προσωπική, one-to-one επαφή. Ως μια επιχείρηση έντονα προσανατολισμένη στον άνθρωπο, διατηρούμε μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, αντιπροσωπειών οι οποία κατανοεί πλήρως την επιχείρησή σας, γιά να έχουμε μια μακροπρόθεσμη σχέση μαζί σας. Οι εκτεταμένες γνώσεις μας, σε συνδυασμό με την εστίασή μας στην προσαρμοσμένη ιδέα, μας παρέχουν - και τους πελάτες μας - ένα πραγματικό πλεονέκτημα στην αγορά. Συνεργαζόμενοι στενά μαζί σας για να ξεκινήσετε και να εφαρμόσετε εξατομικευμένα, συμπληρωματικά προγράμματα, διασφαλίζουμε τη συνολική επιτυχία οποιασδήποτε προσπάθειας πωλήσεων.

Εκτεταμένη γκάμα προϊόντων που ταιριάζει σε κάθε σας ανάγκη

Αξιολογούμε συνεχώς τα υπάρχοντα προϊόντα στην αγορά, για να βελτιώσουμε τις προσφορές μας που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας. Ταξιδεύοντας στον κόσμο, προμηθευόμαστε τον καλύτερο ποιοτικό εξοπλισμό και προμήθειες, για να διευκολύνουμε όλα τα επίπεδα επεξεργασίας τροφίμων και υπηρεσιών φαγητού. Για τον έμπορο λιανικής πώλησης, διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά προϊόντα merchandising που ενισχύουν πραγματικά τη διατύπωση ότι «το μέσο είναι το μήνυμα».

Τα σωστά συστατικά

Παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις από όλο τον κόσμο, τα ανεπτυγμένα καρυκεύματα, τα μπαχαρικά, η φρυγανιά, τη γέμιση και οι μαρινάδες διαθέτουν διακριτικά προφίλ γεύσης που αναζητούνται περισσότερο από τους καταναλωτές. Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Θα σας δείξουμε πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να καταστήσετε ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν που μπορεί να υπερηφανεύεται για μια υψηλή οπτική εμφάνιση και εξαιρετική γεύση. Είτε είστε επεξεργαστής τροφίμων, επεξεργαστής κρέατος ή λιανοπωλητής τροφίμων, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά μείγματα, όπως ζυμαρικά, σνακ, αρτοποιήματα και λύσεις γευμάτων. Έχουμε ένα αποδεδειγμένο και επιτυχημένο ιστορικό δημιουργίας συνταγών ιδιωτικής ετικέτας για την αποκλειστική σας χρήση.

Από τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προέρχονται από όλο τον κόσμο, με τη δημιουργικότητα μας για τη δημιουργία νέων ιδεών για την επιχείρησή σας, έχουμε το χέρι μας στον παλμό των πελατών μας. Και χαιρετίζουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας για τις προσαρμοσμένες λύσεις σχεδιασμού για την επιχείρησή σας.

Το αποδεδειγμένο ιστορικό μας εδώ και πολλά χρόνια και η συνεχής αφοσίωσή μας στους εταίρους μας σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και προκλήσεις της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα και ειδικά στα πιο δημοφιλή νησιά όπως:

Ζάκυνθος, Σκιάθος, Σαντορίνη, Μύκονος, Πάρος και Ρόδος
Καλέστε μας σήμερα για να εργαστούμε για σας!